Samen met elkaar         
                                      

Wie ben ik ?

Mijn naam is Debra Meulendijk. Samen met mijn echtgenoot en met hulp van twee vrijwilligers ben ik gestart met Dagbeleving Ongewoon Gewoon, want....


Later als ik groot ben word ik………..
Dat is de vraag die ik de afgelopen 20 jaar aan cliënten en leerlingen heb gesteld bij de eerste kennismaking. 

Wat is je grootste droom, wat zou je voor jezelf wensen, waar zie jij jezelf ooit uitkomen. 

Tja en die vraag heb ik mezelf ook wel eens gesteld en wat wil ik…….


Mijn grote droom is om mensen (met en zonder beperking: vorm, mate en intelligentie staan hier los van) een kans te geven om een mooie dag invulling te hebben, waarbij ze het hoogst haalbare voor henzelf kunnen nastreven. 

Dit doet er voor mij toe, want  zij willen gezien worden, ontdekken, zelfredzaam zijn, uitbreiden, voelen en beleven, hogerop komen, zelfstandig worden en blijven en uitvliegen.


Hoe mooi zou het zijn om een dagbelevingscentrum te starten met, voor en door bijzondere mensen? “Ongewoon Gewoon” want dat zijn we binnen ons dagbelevingscentrum met onszelf en met en voor anderen. “Ongewoon Gewoon” waar iedereen gelijk is, iedereen welkom is en iedereen een plek mag krijgen! “Ongewoon Gewoon” waar we helpen om eenieder in hun kracht te zetten en een plek te geven binnen de maatschappij, waarbij eenieder een zinvolle bijdrage levert!


Nu nog leeg maar straks aangekleed en gevuld met creativiteit en gezelligheid.

Wij houden u op de hoogte van de vordering en zullen hier via social media extra aandacht aan besteden.